Wie wil meewerken aan ons glasvezelnetwerk?


Het moment waarop Rinus en Tanja ons mooie Hobrede gaan verlaten komt met rasse schreden dichterbij. De afgelopen jaren heeft Rinus zich ingezet voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in de voormalige Zeevang. Uiteraard had Rinus deze klus graag afgemaakt, maar of dat gaat lukken is niet duidelijk. Samen met de andere bestuursleden van ZeevangNet doet hij er veel aan om de hobbels en bobbels in de aanleg glad te trekken. Een samenwerking die heel goed verloopt en waar hij zich nu uit zal moeten terugtrekken.

Daarom vragen wij de bewoners van Hobrede wie zijn rol in ZeevangNet wil overnemen. Hobrede speelt momenteel een cruciale rol in het netwerk, dus vertegenwoordiging vanuit ons dorp is van groot belang.

Heb je interesse maar wil je eerst imeer weten over wat er verwacht wordt of wil je je aanmelden, dan kun je Rinus (Hobrede 29) hier uiteraard over benaderen.