Activiteiten afgelast in verband met Coronavirus


Vandaag (12 maart) heeft de overheid een aantal beperkingen ingevoerd om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen. Deze beperkingen gelden vooralsnog voor de maand maart en richten zich vooral op evenementen met meer dan 100 deelnemers.

Voor deze maand staan in het dorpshuis in Hobrede een aantal activiteiten gepland. Deze trekken weliswaar minder dan 100 bezoekers  maar we willen geen risico lopen op verspreiding van het virus in ons dorp.

Daarom zijn in overleg met het bestuur van het dorpshuis een aantal activiteiten afgelast.

Het gaat om de volgende activiteiten:

  • Donderdag 26 maart – sporten
  • Vrijdag 27 maart  – biljarten
  • Donderdag 2 april – sporten
  • Vrijdag 3 april – biljarten
  • Dinsdag 5 mei:  Bevrijdingsviering / Verjaardag Dorpshuis / Burendag (wordt later in het jaar alsnog gevierd)