Dagelijkse archieven: 11 mei 2020


Dorpshuis de Zwaan 29 jaar!

Het Dorpshuis de Zwaan is vandaag, 11 mei 2020, 29 jaar oud geworden. Een feestje waard, maar helaas kan dat vandaag niet. Wellicht een goed moment om dan de geschiedenis van het Dorpshuis te lezen. Kijk hier om meer te lezen over de aanleiding,  de plannen, de bouw en het gebruik van het Dorpshuis.

Het Dorpshuis draait op vrijwilligers en die hebben we altijd nodig. Het kost echt niet veel tijd. Wil je hieraan meedoen? Kijk dan hier wat dat inhoudt. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we zijn blij met je en je bent hard nodig!!


Floralia thuiseditie

Helaas treft het Coronavirus ook de Floralia. Het feestweekend in augustus gaat niet door. De plantenwedstrijd gaat wel door, de planten zijn immers gestekt en als bestuur willen we juist in deze moeilijke tijd denken in mogelijkheden!

 

Ronddelen planten – dinsdag 19 mei vanaf 18:30 uur

Dinsdagavond 19 mei komen we bij onze leden en nieuwe dorpsgenoten langs. De planten worden dit jaar geschonken. Een klein gebaar vanuit de Floralia en het maakt het eenvoudiger ons aan de 1,5 meter regelgeving te houden bij het uitdelen van de planten.

Kijk hier voor een omschrijving van de planten.

Floralia thuiseditie – vrijdag 21 augustus om 19:30 uur

(meer…)