Stem op Floralia!


Stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Dit jaar is de Floralia een thuis-editite geweest, maar we hopen volgend jaar weer groots uit te kunnen pakken. Via de jaarlijkse Rabo Club Support kunnen we subsidie krijgen om de Floralia zoals altijd leuk en gezellig te kunnen maken. Maar daarvoor is het nodig dat we jullie stem krijgen!

Jaarlijks kunnen leden van Rabobank Waterland en Omstreken van 5 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen.  De Floralia van Hobrede is weer een van de deelnemers.

Hoe meer stemmen er op de Floralia uitgebracht worden, des te hoger is de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

De Rabobank leden ontvangen de stemcode in hun Rabo App of via de berichten in Internetbankieren. Geen internetbankieren? Dan kunnen leden bellen met de bank.

Op woensdagmiddag 4 november zijn de uitslagen bekend. Wij hopen dat wij bij de winnaars staan.