3 juli weer een Pubquiz, doe je mee?


Op 3 juli houden we vanaf 20:00 uur weer een Pubquiz. Een Pubquiz is een quiz waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door Pubquizmaster Bart, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen! Aanmelden is niet per se nodig wordt zeer op prijs gesteld en kan via onderstaand contactformulier.

Zaal open 20:00 uur. De Pubquiz start om 21:00 uur.

    Geef de naam van de reserveerder op (verplicht)

    Geef het aantal deelnemers op (verplicht)

    Geef aan of de deelnemers behoren tot één huishouden (verplicht)
    JaNee