Maandelijkse archieven: december 2021


De Kerstkaarten van het Dorpshuis

Dit jaar heeft het bestuur van het Dorpshuis zowel de vrijwilligers als de overige inwoners een ‘oude’ kerstkaart gestuurd. Deze kerstkaart is namelijk gemaakt en voor het eerst gebruikt in 1988. Het bestuur van het dorpshuis heeft de kaarten destijds laten maken voor de verkoop om op die manier inkomsten te verwerven om het dorpshuis te laten bouwen. De kerstkaartenactie heeft toen ongeveer 10.000 gulden opgeleverd. Een geweldige actie, een mooie herinnering maar ook voor de nieuwe inwoners leuk om te weten en om te hebben.

De kaarten

(meer…)


Aankondigingen app, doe je mee?

Al enige tijd wordt gebruik gemaakt van de ‘aankondigingen app’. Dit is een aap groep waarin alleen aankondigingen van wat er in Hobrede gaat gebeuren. Het bijzondere van deze app is dat deze ‘eenrichtingsverkeer’ is: op verzonden berichten kan niet gereageerd worden, vragen of opmerkingen kun je via een persoonlijke bericht aan de opsteller van het bericht sturen.

Deze appgroep is voor iedereen die Hobrede een warm hart toedraagt, dus ook als je buiten Hobrede woont kun je je aanmelden voor deze appgroep.

Op het moment waarop dit bericht geschreven wordt nemen 86 personen al deel aan deze appgroep.  Wil je ook meedoen? Stuur dan een appje naar Hans Visser, 06 155 424 20.