UITNODIGING!


19 juni: het Grote Vrijwilligers Bedankconcert

We gaan iets unieks doen! Iets dat in heel Nederland nog nooit gedaan is. En dat doen we speciaal voor alle vrijwilligers in onze gemeente. Vrijwilligers die bij u in de organisatie werkzaam zijn.

Grote Vrijwilligers Bedankconcert

Op zondag 19 juni organiseert de gemeente Edam-Volendam e het Grote Vrijwilligers Bedankconcert in het stadion van FC Volendam.

Dit concert organiseren we speciaal voor alle vrijwilligers in onze gemeente. De toegang is gratis en iedereen mag gratis 1 introducee meenemen. Er zijn optredens van onder andere Jan Smit, Almost Famous en de Dennis Burke Band. Het evenement duurt van 14:00-20:30.

Dit moet u doen

Als je hier aan mee wilt doen, meld je dan aan bij Hans Visser, hans@hansmildred.nl, of via de app 06 155 424 20.

Vermeld je naam, aantal en je adres. Doe dit voor 1 juni as. De toegangskaarten worden naar mij gestuurd, ik breng ze rond in Hobrede.

Waarom

Vrijwilligerswerk is onmisbaar. Binnen gemeente Edam-Volendam draaien vele organisaties, verenigingen, buurthuizen en welzijnsorganisaties op ondersteuning van vrijwilligers. Ook worden veel kwetsbare inwoners ondersteund door vrijwilligers. Vrijwilligers verdienen een pluim! Uw werk is belangrijk voor een inclusieve samenleving. Een samenleving waar iedereen naar vermogen meedoet en kan zijn wie hij of zij is. Een samenleving  waar vrijheid, verdraagzaamheid, verbondenheid en verscheidenheid belangrijke waarden zijn.

We hopen u en uw vrijwilligers op 19 juni te mogen begroeten. Het wordt een onvergetelijke dag.