4 december, Sinterklaas komt naar Hobrede


Op zondag 4 december brengt Sinterklaas weer een bezoek aan Hobrede. Hij komt met zijn pieten om 15:00 uur met de pakjesboot aan, aan de Oostdijk. Zorg dat je bij de brug, tegenover voormalig Café Wilhelmina staat want daar komt Sinterklaas met zijn pieten helemaal vanuit Spanje aan gevaren!

Daarna gaat hij naar het dorpshuis in Hobrede.

Iedereen welkom

Alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, kinderen en alle bewoners van Hobrede zijn van harte welkom om er samen een geweldig Sinterklaasfeest van te maken!

Voor wat te drinken met wat lekkers er bij wordt natuurlijk gezorgd! Behalve een woordje van de Sint zorgen we na zijn vertrek voor wat leuk vertier voor de kleintjes en kunnen ouders en grootouders aan de bar nog even napraten en wat drinken

Aanmelden

Geef voor 17 november op of en met hoeveel volwassenen en kinderen jullie komen bij: Yvonne (06-15320623 of via de mail breukensimons@hetnet.nl). Graag de namen en leeftijd van je (klein)kind(eren) aan ons doorgeven en ook graag wat regeltjes wetenswaardigheden over het kind voor Sinterklaas zijn Grote Boek.

Cadeautje

Je mag zelf voor je (klein)kind(eren) een cadeautje kopen van ongeveer 10 à 15 euro want jullie weten zelf het beste wat je (klein)kind leuk vindt, dat cadeautje kun je afgeven op (zaterdag 3 december tussen 16.00 en 18.00 uur) bij het dorpshuis. Vergeet niet de naam van het kind op het cadeautje te zetten.

Tekeningen

Sinterklaas is gek op tekening of mooi gekleurde kleurplaten. Als je zelf geen kleurplaat hebt, kun je die bij Yvonne aanvragen.

Donatie

Het sinterklaasfeest is gratis, maar wij stellen een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken zeer op prijs. In het dorpshuis staat bij de uitgang een bus waar je je donatie in kunt doen.

 

 

 

 

 

Tot 4 december en alvast de hartelijke groeten van de Sint en zijn Pieten!

 

In het dorpshuis staat een pot voor een bijdrage. Het feest is gratis, maar een bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.

Zie verder www.hobree.nl.