Doe je mee aan de Muziek PUBQuiz?


Op 18 november is de zevende Hobreeër PUBQuiz. Deze staat helemaal in het teken van popmuziek. De quizmaster is ook dit keer weer Bart Visser.

Bart: “Iedereen die regelmatig muziek luistert, kan aan de MuziekPUBquiz meedoen. Je kunt algemene vragen verwachten maar ook over de tekst van liedjes of welke artiest of band een bepaald nummer gezongen of gespeeld heeft.”

 

 

 

 

 

Muziek is van alle tijden en generaties: “De vragen gaan over nummers die in de TOP 2000 staan. Dat zijn soms nummers ‘op leeftijd’ maar ook nieuwe nummers. Ook jongeren kunnen daardoor scoren. En de muzieknummers waar de vragen over gaan, gaan over een breed spectrum van de muziek: van ruige rock naar zoete zwemelmuziek”

De muziekquiz is op 18 november en start om 20:00 uur in het dorpshuis in Hobrede.

Deelname is gratis. Voor de winnaar is er weer, naast eeuwige roem en een warme handdruk van Bart, een kleine attentie. Traditiegetrouw krijgt ook degene met de minste punten iets mee.