Nieuwe meldingsapp van de gemeente


Vanaf 1 maart kun je een melding via de ‘MijnGemeente’ app doorgeven. Zie je een losse stoeptegel, een kapotte lantaarnpaal of rommel op straat? Dan kun je dit snel en eenvoudig melden via de app.

Overal melden/op iedere locatie melden

De app is te downloaden in uw Appstore of via de Google Playstore. Zoek op ‘mijngemeente app” Heb je de app geïnstalleerd en je aangemeld? Dan kun je vanaf iedere plek in Edam-Volendam een melding doen en de exacte locatie aangeven. Zodra de gemeente jouw melding hebben ontvangen nemen ze die in behandeling.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang?

Je kunt bij je melding zelf kiezen of je wel of niet op de hoogte wilt blijven. Vink je ‘ja’ aan dan krijg je meteen een terugkoppeling als de melding is afgehandeld. Ook geven wij het aan je door als het iets langer duurt om het probleem op te lossen. Op deze pagina meldingenoverzicht kun je via een kaart alle (actuele) meldingen in onze gemeente bekijken.

Acuut gevaar voor de omgeving?

Heb je een spoedeisende melding of vraag, zoals een omgewaaide boom over de weg of is er sprake van ander acuut gevaar?
Je kunt dit soort meldingen doorgeven van maandag t/m vrijdag van 08.30-16.30 uur via (0299) 398 398. Buiten kantoortijden bel je met (088) 322 1144. Dan gaat de gemeente er direct mee aan de slag!