In 2022 groot onderhoud aan dorpshuis


In 2022 wordt groot onderhoud aan het dorpshuis uitgevoerd: de achtergevel wordt gerenoveerd.

Dertig jaar weer en wind laten hun sporen na. De aftimmering krijgt slechte plekken en enkele kozijnen zijn al vaak gerepareerd.  Tijd voor actie.

Renovatie

Net als ruim 30 jaar terug moeten de inwoners van Hobrede weer zelf de handen uit de mouwen steken: het hout aan de achterzijde van het dorpshuis wordt vervangen door Keralit. Dit zijn kunststof panelen. De kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen met ontluchtingsmogelijkheden.

Wanneer

In de tweede helft van april gaat dit plaatsvinden.

Doe je mee?

Renoveren is duur. We hebben een heel mooie gift van de gemeente gekregen, maar die is niet toereikend. Daarom willen we weer zelf zoveel mogelijk zelf doen. Daarbij kunnen we iedereen gebruiken. Doe jij ook mee?

In maart gaan we hier op terug komen.